Политика за поверителност

Последна актуализация на 23 януари 2020 г.

Благодарим ви, че избрахте да бъдете част от нашата общност в PPC Presence („Компания“, „ние“, „нас“ или „наши“). Ние се ангажираме да защитаваме вашата лична информация и вашето право на поверителност. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика или нашите практики по отношение на личната ви информация, моля, свържете се с нас на info@ppcpresence.com.

Когато посетите нашия уебсайт https://www.ppcpresence.com и използвате нашите услуги, ни доверявате личната си информация. Ние приемаме поверителността ви много сериозно. В тази политика за поверителност ние се стремим да ви обясним по възможно най-ясния начин каква информация събираме, как я използваме и какви права имате във връзка с нея. Надяваме се да отделите време, за да прочетете внимателно, тъй като е важно. Ако има някакви условия в тази политика за поверителност, с които не сте съгласни, моля, преустановете използването на нашите Сайтове и нашите услуги.

Тази политика за поверителност се отнася за цялата информация, събрана чрез нашия уебсайт (https://www.ppcpresence.com), и / или всякакви свързани услуги, продажби, маркетинг послания или събития (ние ги наричаме колективно в тази политика за поверителност – „ Услуги „).

Моля, прочетете внимателно настоящата политика за поверителност, тъй като ще ви помогне да вземате информирани решения относно споделянето на личната си информация с нас.

 1. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ?

Лична информация, която ни разкривате.

Накратко: Ние събираме лична информация, която ни предоставяте, като име, информация за контакт.

Ние събираме лична информация, която Вие доброволно ни предоставяте, когато изразявате интерес за получаване на информация за нас или нашите продукти и услуги, когато участвате в дейности по Услугите или по друг начин се свързвате с нас.

Личната информация, която събираме, зависи от контекста на взаимодействието ви с нас и Услугите, изборът, който правите, и продуктите и функциите, които използвате. Личната информация, която събираме, може да включва следното:

Публично достъпна лична информация. Ние събираме име, фамилия; телефонни номера; имейл адреси; бизнес имейл; и други подобни данни.

Цялата лична информация, която ни предоставяте, трябва да бъде вярна, пълна и точна и трябва да ни уведомявате за всички промени в такава лична информация.

Информацията се събира автоматично

Накратко: Някои данни – като IP адрес и / или характеристики на браузъра и устройството – се събират автоматично, когато посещавате нашите Услуги.

Ние автоматично събираме определена информация, когато посещавате, използвате или навигирате в Услугите. Тази информация не разкрива вашата конкретна идентичност (като вашето име или информация за контакт), но може да включва информация за устройството и използването, като вашия IP адрес, характеристики на браузъра и устройството, операционна система, предпочитания за език, референтни URL адреси, име на устройство, държава, местоположение , информация за това как и кога използвате нашите Услуги и друга техническа информация. Тази информация е необходима преди всичко за поддържане на сигурността и функционирането на нашите Услуги и за нашите вътрешни анализи и отчитане.

Онлайн идентификатори Ние събираме устройства; приложения; инструменти и протоколи, като IP (Интернет протокол) адреси; идентификатори на бисквитки или други като тези, използвани за анализи и маркетинг; геолокация на устройството; и други подобни данни.

 1. КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?

Накратко: Ние обработваме вашата информация за цели, основани на законни бизнес интереси, изпълнение на нашия договор с вас, спазване на нашите законови задължения и / или вашето съгласие.

Ние използваме лична информация, събрана чрез нашите Услуги за различни бизнес цели, описани по-долу. Ние обработваме вашата лична информация за тези цели, като се основаваме на законните ни бизнес интереси, за да сключим или изпълним договор с вас, с вашето съгласие и / или за спазване на нашите правни задължения. Посочваме конкретните основания за обработка, на които разчитаме до всяка изброена по-долу цел.

Ние използваме информацията, която събираме или получаваме:

 • За да ви изпратим маркетингови и промоционални комуникации. Ние и / или нашите маркетингови партньори можем да използваме личната информация, която ни изпращате за нашите маркетингови цели, ако това е в съответствие с вашите маркетингови предпочитания. Можете да се откажете от нашите маркетингови имейли по всяко време.
 • Изпълняване и управляване на вашите поръчки. Можем да използваме вашата информация за изпълнение и управление на вашите поръчки, плащания, връщания и обмени, направени чрез Услугите.
 • Предоставяме насочена реклама към вас. Можем да използваме вашата информация за разработване и показване на съдържание и реклама (и да работим с трети страни, които го правят), съобразени с вашите интереси и / или местоположение и за да измерим нейната ефективност.      
 • Предоставяне на услуги на потребителя. Може да използваме вашата информация, за да ви предоставим исканата услуга.
 • Да отговарят на потребителски запитвания / да предлагат поддръжка на потребителите. Може да използваме вашата информация, за да отговорим на вашите запитвания и да разрешим всички потенциални проблеми, които бихте могли да имате с използването на нашите Услуги.
 • За други бизнес цели. Можем да използваме вашата информация за други бизнес цели, като например анализ на данни, идентифициране на тенденциите в използването, определяне на ефективността на нашите промоционални кампании и за оценка и подобряване на нашите Услуги, продукти, маркетинг и вашия опит. Можем да използваме и съхраняваме тази информация в обобщена и анонимна форма, така че да не е свързана с отделни крайни потребители и да не включва лична информация. Няма да използваме идентифицируема лична информация без вашето съгласие.
 1. ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ ЩЕ БЪДЕ СПОДЕЛЕНА С ТРЕТИ СТРАНИ?

Накратко: Ние споделяме информация само с вашето съгласие, за да спазваме законите, да ви предоставяме услуги, да защитаваме вашите права или да изпълняваме бизнес задължения.

Ние можем да обработваме или споделяме данни въз основа на следното правно основание:

Съгласие: Ние можем да обработваме вашите данни, ако сте ни дали конкретно съгласие да използваме вашата лична информация с конкретна цел.

Законни интереси: Можем да обработваме вашите данни, когато това е разумно необходимо за постигане на законните ни бизнес интереси.

Изпълнение на договор: Когато сме сключили договор с вас, можем да обработваме вашата лична информация, за да изпълним условията на нашия договор.

Правни задължения: Можем да разкрием вашата информация, когато по закон сме задължени да го направим, за да се съобразим с приложимото законодателство, правителствените искания, съдебно производство, съдебно разпореждане или съдебен процес, например в отговор на съдебно разпореждане или призовка. (включително в отговор на държавните органи за изпълнение на изискванията за национална сигурност или правоприлагане).

Жизнени интереси: Можем да разкрием вашата информация там, където смятаме, че е необходимо да разследваме, предотвратяваме или предприемаме действия във връзка с потенциални нарушения на нашите политики, съмнения за измама, ситуации, включващи потенциални заплахи за безопасността на всяко лице и незаконни дейности, или като доказателство в съдебни спорове, в които участваме.

По-конкретно, може да се наложи да обработим вашите данни или да споделим вашата лична информация в следните ситуации:

 • Бизнес преговори. Ние можем да споделяме или прехвърляме вашата информация във връзка или по време на преговори за всяко сливане, продажба на активи на дружеството, финансиране или придобиване на всички или на част от нашия бизнес на друга компания.
 • Трети рекламодатели. Може да използваме рекламни компании трети страни, за да показваме реклами, когато посещавате Услугите. Тези компании могат да използват информация за вашите посещения на нашия уебсайт (и) и други уебсайтове, които се съдържат в уеб бисквитки и други технологии за проследяване, за да предоставят реклами за стоки и услуги, представляващи интерес за вас.
 1. КОЛКО ДЪЛГО СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?

Накратко: Ние съхраняваме вашата информация толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, посочени в тази политика за поверителност, освен ако законът не изисква друго.

Ние ще съхраняваме вашата лична информация само докато е необходимо за целите, определени в настоящата политика за поверителност, освен ако не е необходим или разрешен по-дълъг период на запазване . Никаква цел в настоящото правило няма да изисква от нас да съхраняваме личната ви информация за повече от 1 година.

Когато нямаме непрекъсната легитимна бизнес нужда да обработваме вашата лична информация, ние ще я изтрием или анонимизираме или, ако това не е възможно (например, тъй като личната ви информация е била съхранявана в архивни архиви), тогава ще съхраняваме повешена сигурност вашата лична информация и ще я изолираме от по-нататъшна обработка, докато изтриването е възможно.

 1. КАК СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ?

Накратко: Ние се стремим да защитим вашата лична информация чрез система от организационни и технически мерки за сигурност.

Прилагаме подходящи технически и организационни мерки за сигурност, предназначени да защитят сигурността на всяка лична информация, която обработваме. Моля, също така не забравяйте, че не можем да гарантираме, че самият интернет е 100% защитен. Въпреки че ще направим всичко възможно да защитим вашата лична информация, предаването на лична информация от вас и от нашите Услуги е на ваш собствен риск. Трябва да имате достъп до услугите само в защитена среда.

 1. СЪБИРАМЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ?

Накратко: Непреднамерено събираме данни или предлагаме услуги на лица под 18 години.

Ние непреднамерено събираме данни или предлагаме услуги на лица под 18 години. Използвайки Услугите, вие заявявате, че сте навършили 18 години или че сте родител или настойник на такова непълнолетно лице и се съгласявате с използването на Услугите от непълнолетни лица. Ако научим, че е събрана лична информация от потребители на възраст под 18 години ще предприемем разумни мерки за незабавно изтриване на такива данни от нашите записи. Ако узнаете за данни, които сме събрали от деца под 18 години, моля, свържете се с нас на info@ppcpresence.com.

 1. КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА?

Накратко: В някои региони, като Европейското икономическо пространство, имате права, които ви позволяват по-голям достъп и контрол върху личната ви информация. Можете да преглеждате, променяте или изтривате информацията си по всяко време.

В някои региони (като Европейското икономическо пространство) имате определени права съгласно приложимите закони за защита на данните. Те могат да включват правото (i) да поискате достъп и да получите копие от вашата лична информация, (ii) да поискате поправяне или изтриване; (iii) да ограничите обработването на личните ви данни. При определени обстоятелства може да имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни. За да направите такова искане, моля, използвайте посочените по-долу данни за контакт. Ще разгледаме и действаме при всяко искане в съответствие с приложимите закони за защита на данните.

Ако разчитаме на вашето съгласие да обработим личните ви данни, вие имате право да оттеглите съгласието си по всяко време. Моля, имайте предвид обаче, че това няма да повлияе на законността на обработката преди нейното оттегляне.

Ако пребивавате в Европейското икономическо пространство и смятате, че обработваме неправомерно личните ви данни, вие също имате право да подадете жалба до местния надзорен орган за защита на данните. Можете да намерите техните данни за контакт тук: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

 1. НАРУШЕНИЕ НА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА

Нарушаване на поверителността се случва, когато има неоторизиран достъп или събиране, използване, разкриване или разпореждане с лична информация. Ще бъдете уведомени за нарушения на данните, когато PPC Presence установи, че е вероятно да сте изложени на риск или сериозна вреда. Например, нарушение на данните може да доведе до сериозни финансови щети или да навреди на психическото или физическото ви благополучие. В случай, че PPC Presence  установи нарушение на сигурността, което е довело или може да доведе до неоторизиран достъп, използване или разкриване на лична информация, PPC Presence  незабавно ще разследва въпроса и ще уведоми съответния надзорен орган не по-късно от 72 часа, след като узнае за нарушението, освен ако нарушаването на достъпа до личните данни е малко вероятно да доведе до риск за правата и свободите на физическите лица.

 1. КОНТРОЛИ ЗА DO-NOT-TRACK ФУНКЦИИ

Повечето уеб браузъри и някои мобилни операционни системи и мобилни приложения включват функция „Без проследяване“ („DNT“) или настройка, която можете да активирате, за да сигнализирате за предпочитанията си за поверителност, за да не се следят и събират данни за вашите онлайн дейности при сърфиране. Не е синтезиран единен технологичен стандарт за разпознаване и прилагане на DNT сигнали. По този начин в момента не реагираме на сигнали на функцията DNT или друг механизъм, който автоматично съобщава избора ви да не бъдете проследявани онлайн. Ако се приеме стандарт за проследяване онлайн, който трябва да следваме в бъдеще, ние ще ви информираме за тази практика в преработен вариант на тази политика за поверителност.

 1. ИМАТ ЛИ ЖИТЕЛИТЕ НА КАЛИФОРНИЯ СПЕЦИФИЧНИ ПРАВА?

Накратко: Да, ако сте жител на Калифорния, получавате конкретни права по отношение на достъпа до вашата лична информация.

Раздел 1798.83 от Гражданския кодекс на Калифорния, известен още като закон „Shine The Light“, позволява на нашите потребители, които са жители на Калифорния, да изискват и получават от нас веднъж годишно и безплатно информация за категории лична информация (ако има такава), която ние сме разкрили на трети страни за целите на директния маркетинг и имената и адресите на всички трети страни, с които споделихме лична информация, събрана непосредствено предходната календарна година. Ако сте жител на Калифорния и бихте искали да направите такова искане, моля, изпратете заявката си писмено до нас, използвайки посочената по-долу информация за контакт.

Ако сте под 18 години, пребивавате в Калифорния и сте използвали нашата форма за контакт, имате право да поискате премахване на нежелани данни. За да поискате премахване на такива данни, моля, свържете се с нас, като използвате информацията за контакт, предоставена по-долу, и включете имейл адреса, включен в изпратената от вас форма за контакт на уебсайта ни, и изявление, че пребивавате в Калифорния. Ще се уверим, че данните ви не се показват публично, но моля, имайте предвид, че данните може да не бъдат премахнати напълно или изчерпателно от нашите системи.

 1. АКТУАЛИЗИРАМЕ ЛИ НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ?

Накратко: Да, ние ще актуализираме тази политика, ако е необходимо, за да се съобразим със съответните закони.

Можем да актуализираме тази политика за поверителност от време на време. Обновената версия ще бъде обозначена с актуализирана „преработена“ дата и актуализираната версия ще влезе в сила веднага след като е достъпна. Ако направим съществени промени в тази политика за поверителност, можем да ви уведомим или чрез видно публикуване на известие за такива промени, или директно да ви изпратим уведомление. Съветваме ви да преглеждате често тази политика за поверителност, за да бъдете информирани как защитаваме вашата информация.

 1. КАК МОЖЕТЕ ДА СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ТАЗИ ПОЛИТИКА?

Ако имате въпроси или коментари относно тази политика, можете да ни изпратите имейл на info@ppcpresence.com.

КАК можете да прегледате, актуализирате или изтриете данните, които събираме от вас?

Въз основа на законите на някои държави е възможно да имате право да поискате достъп до личната информация, която събираме от вас, да промените тази информация или да я изтриете при някои обстоятелства. За да поискате да прегледате, актуализирате или изтриете личните си данни, моля, изпратете email на info@ppcpresence.com. Ние ще отговорим на вашата заявка в рамките на 30 дни.